Is podcast
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Rubriko pripravlja slovensko uredništvo Radia Vatikan.
Dnevne oddaje slovenskega uredništva Radia Vatikan.
Igriv petleten fantič je gledal svojega očeta, kako ...
Iz knjige Vodi me, dobrotni duh, ki je izšla v zbirki Zgodbe za dušo pri založbi Ognjišče.
Sredi aprila je v oviru projekta Agrobiznis potekala že 4. Svetovalnica za mlade kmete z naslovom »Kako postati poslovno učinkovita kmetija«. Kot izziv srečanja so postavili vprašanja, kaj lahko kmetije naredijo v času, ko je cena denarja visoka, da bi si znižali mesečni obrok za posojilo, imeli dober pregled nad denarnim tokom ali zaprli finančno konstrukcijo za nujno naložbo. Na te izzive je poskušala odgovoriti Nataša Zemljič Pangerc z NLB, ki v primorsko-goriški regiji vodi skupino svetovalcev za Poslovanje malimi in srednjimi podjetji in kmetijami.
V »povelikonočnih« Globinah smo govorili o nebesih. Najbrž se je že vsak izmed nas kdaj vprašal, ali bo prišel v nebesa. Kakšne so naše predstave o tem, kako priti v nebesa in kaj pravita Sveto pismo in teologija? Ali so vrata, ki jih je odprl Kristus, pripravljena za vse ali pa moramo še kaj postoriti, preden pridemo v Nebeško kraljestvo? Ob teh vprašanjih sta razmišljala jezuit in kapucin p. Damjan Ristić in br. Jakob Kunšič.
Zoran, Andrejev brat, zaradi škrlatinke umre, pa tudi Andrej je zaradi bolezni zelo oslabel. Nekaj mesecev se je šolal zasebno, poučevala ga je gospa, ki je delala v pekarni.
Rubriko Spominjamo se pripravlja Uredništvo dokumentarnega programa na Radiu Ognjišče
Poročali smo o vodooskrbi več pomurskih občin, različnih finančnih interesih občine in države glede Blejskega gradu, podpori neformalnim oskrbovalcem, kulinaričnem mesecu špargljev in češenj v Brdih in na Goriškem ter o prizadevanjih za obnovitev travnikov in napajališč za živino na Krasu.