Nekaj nasvetov za poslušanje podcastov

Poslušanje podcastov Radia Ognjišče je mogoče z vsemi aplikacijami za ta namen ne glede za katero platformo so narejene: Android, iOS, desktop oziroma namizne aplikacije, dodatki za brskalnike ... .

Android naprave

Vsem uporabnikom naprav z operacijskim sistemom Android, ki se šele zdaj odločate za izbiro Podcast odjemalca, svetujemo uporabo AntennaPod aplikacije. Je brezplačna, ni obremenjena s prikazom oglasov in omogoča mnoge dobrote, ki jih boste med poslušanjem oddaj hitro osvojili in se nanje navadili. Najdete jo v Google Play trgovini.

Postopek prijave za poslušanje oddaje

V brskalniku Chrome na vaši mobilni napravi vpišete https://avdio.ognjisce.si. Znajdete se v našem avdio arhivu, prek katerega dostopate tudi do vseh naših podcastov. Dostopne vsebine vztrajno dodajamo, načrti pa so, da bodo vse naše oddaje na voljo za poslušanje tudi na tak način.Na strani izberete oddajo, ki vas zanima in nanjo kliknete, odpre se vam podstran z opisom oddaje na kateri se nahajata tudi gumba za naročilo na dotični podcast. Ob kliku vas Chrome vpraša, v kateri aplikaciji hočete poslušati, izberete AntennaPod, ter nato kliknete Subscribe in nato Open Podcast. Pojavi se vam seznam zadnjih oddaj, željeno izberete s klikom in ob še enem kliku na Stream se predvajanje začne.Aplikacija AntennaPod, tako kot vse druge podobne aplikacije, omogoča podrobnejše nastavitve delovanja, ki jih prilagodite svojim željam.

iOS in macOS naprave

Uporabniki Applovih naprav imate že sistemsko nameščene aplikacije za ta namen. Vse naše podcaste boste kmalu lahko poiskali znotraj teh aplikacij, saj vse podpirajo iTunes. Postopek prijave na podcast je podoben prej opisanemu.